Zimske športne igre socialnovarstvenih zavodov 2024

11.3.2024

Po večletnem premoru smo ponovno uspešno izvedli zimske športne igre za zaposlene v domovih za starejše in posebnih socialnovarstvenih zavodih. Kljub vsem izzivom, povezanih s slabimi snežnimi razmerami in muhastim vremenom, smo na Golteh ustvarili nepozaben dogodek, ki je poosebljal glavno vodilo športnih iger – skrb za zdrav način življenja, sodelovanje in medsebojno druženje.

Skoraj 100 udeležencev iz 10 zavodov je dopoldne preživelo aktivno na pohodu po planini Golte in na smučišču. Popoldne je bilo po malici namenjeno tkanju novih vezi in izmenjavi izkušenj. Za popestritev so odlično poskrbeli zaposleni iz Doma starejših občanov Metlika, ki so pripravili zabavne igre, s katerimi smo krepili timski duh in sodelovanje. Za vložen trud se jim najlepše zahvaljujemo. Za sprostitev ob zaključku dneva pa je poskrbel DJ, ki je z izborom glasbe udeležence zabaval na polnem plesišču.

Želimo se zahvaliti vsem udeležencem, ki ste kljub težavam s snežnimi razmerami in vremenom pokazali izjemno pripravljenost za športno udejstvovanje in sodelovanje. Vaša dobra volja je bila gonilna sila tega dogodka, ki se ga bomo še dolgo spominjali.

Verjamemo, da bodo tudi zimske športne igre zopet postale tradicionalni dogodek, ki bo še naprej spodbujal aktivni življenjski slog ter medsebojno povezovanje.

Zapri