WEBINAR – Katere možnosti pri izvajanju pogodbe o izvedbi javnega naročila imajo socialnovarstveni zavodi v primeru izrednih razmer, ki vplivajo na ceno?

13.6.2022

Vabimo vas, da se v ponedeljek, 13. junija 2022, udeležite webinarja z naslovom: “Katere možnosti pri izvajanju pogodbe o izvedbi javnega naročila imajo socialnovarstveni zavodi v primeru izrednih razmer, ki vplivajo na ceno?” Zaradi številčnega interesa gre za drugo izvedbo omenjenega webinarja.

V zadnjem času je zelo aktualno vprašanje povišanja cen blaga / storitev oz. gradenj. Na trgu prihaja do velikega povečanja cen surovin, energentov in drugih stroškov, ki predstavljajo kalkulativne elemente cene. Posledično se javni naročniki srečujejo z zahtevki izvajalcev po spremembi cene. Zaradi svoje narave pogodbe o izvedbi javnega naročila praviloma ni dopustno spreminjati. Na spletnem seminarju bo izkušena odvetnica Maja Prebil iz Odvetniške družbe Potočnik in Prebil pojasnila, v katerih primerih je dopustno spremeniti pogodbo o izvedbi javnega naročila in katere možnosti ima javni naročnik, ko pride do zahtevkov izvajalcev po spremembi cene.

  • PREDAVATELJICA: Maja Prebil je odvetnica in partnerica v Odvetniški družbi Potočnik in Prebil o.p., d.o.o. in je specializirana na področju prava javnih naročil in gradbenega prava. S tema pravnima področjema se ukvarja tako s praktičnega vidika, kakor tudi s teoretičnega. Strankam svetuje že v fazi priprave ponudb in sklepanja pogodb in jih redno zastopa pred sodiščem, kar ji omogoča dobro poznavanje praktičnega vidika uporabe prava javnih naročil in gradbenega prava. Redno se ukvarja tudi s publicistično dejavnostjo.
  • KDAJ: ponedeljek, 13. 6. 2022, ob 12. uri (predvidoma do 13.30; odvisno od dodatnih vprašanj)
  • KOTIZACIJA: za člane Skupnosti kotizacija znaša 68,00€ na udeleženca, za nečlane pa 102,00€ + DDV.
  • PRIJAVA: prosimo, da se zaradi lažje organizacije prijavite čim prej oziroma najkasneje do ponedeljka, 6. 6. 2022. Prijavite se lahko preko naslednjega obrazca na povezavi – KLIK.

Ker želimo, da je webinar čim bolj oblikovan po vaših željah in potrebah, prosimo, da ob prijavi vpišete vaša vprašanja, ki so tematsko vezana na webinar, odgovori pa bodo obravnavani na predavanju. Predlagamo, da to možnost čim bolj izkoristite. Vprašanja lahko tudi naknadno vpišete v obrazec (če ste se že prijavili, v preostala polja vpišete X) ali pa jih pošljete na e-naslov benjamin.penic@ssz-slo.si prav tako do 6. 6. 2022.

POMEMBNO: Število prijav je omejeno na 30 udeležencev, da lahko vsi dobijo odgovore na svoja vprašanja in zastavijo morebitna dodatna. Vsi, ki boste prijavljeni preko omenjenega števila, boste o tem obveščeni, za vas pa bo webinar naknadno organiziran 16. 6. 2022 ob 12. uri.

Vljudno vabljeni!


S prijavo soglašate z uporabo vaših osebnih podatkov zgolj za namen izvedbe predmetnega izobraževanja. Vaši podatki bodo shranjeni do preklica podanega soglasja. V zvezi s shranjenimi osebnimi podatki imate možnost uveljaviti pravico do dostopa, popravka ali izbrisa osebnih podatkov, omejitev obdelave ali do ugovora in prenosljivosti. Za vsa vprašanja v zvezi z osebnimi podatki smo dosegljivi na info@ssz-slo.si.

Zapri