Seminarji in delavnice za leto 2020

6.2.2020

Učenje je odkrivanje kaj vse je še mogoče, znanje za ravnanje pa je bogastvo, ki ne oplemeniti le nas same, temveč naš pogled in odnos do sveta okoli nas, sveta drugih, sodelavcev in sodelavk ter nenazadnje naših uporabnikov.

Pričenjamo s polnim zamahom in obilico seminarjev ter delavnic namenjenih zaposlenim v socialnovarstvenih zavodih. V namen lažjega organiziranja dela, prilagamo: Program delavnic in seminarjev za leto 2020.

Ob tem dodajamo, da so vsi seminarji enodnevni, datumi v opisih pa so datumi izvedb istega seminarja, torej noben izmed seminarjev ali delavnic ni izveden v dveh delih. Vsi seminarji in delavnice so prilagojeni socialnovarstvenim zavodom, torej ste lahko prepričani, da boste v tem času odnesli kar največ znanja, ki se neposredno tiče vašega dela.

Predlagamo, da izberete prvo izvedbo, v primeru velikega števila prijavljenih pa bomo prijavljene uvrstili na seznam udeležencev za naslednjo izvedbo. V primeru velikega interesa obstaja možnost organiziranja dodatnih terminov izvedbe.

Prijave so nujne zaradi organizacijskih zadev, število prijavljenih pa seveda pogojuje izvedbo seminarja oziroma delavnice, zato prosimo za doslednost. Prijava je uspešna, ko jo potrdimo.

Navkljub pripetemu programu bomo naše člane še naprej redno obveščali o seminarjih in jih najmanj teden pred potekom roka za prijavo prijazno povabili k udeležbi. Spodbujamo izražanje želje po novem znanju, osebe na vodilnih položajih pa prosimo, naj zaposlene podprejo pri pridobivanju novih znanj in izkušenj ter preverijo njihov interes.

Kadarkoli ste vabljeni, da želje in potrebe po določenem znanju sporočite na info@ssz-slo.si. Prav tako  vas vabimo, da aktualna izobraževanja spremljate na naši spletni strani pod zavihkom ‘dogodki’ in FB strani Skupnosti.

Predvideni program znova prilagamo na sledeči povezavi: Program delavnic in seminarjev za leto 2020.

Pomembno! Predlagamo vam redno spremljanje te novice, saj bomo nižje objavljali vse spremembe v zvezi z izvedbo. V primeru odpovedi, bomo o tem sporočali pod tem zapisom in na opisu dogodka na naši spletni strani. Predlagamo, da to storite še dan pred udeležbo, vsekakor pa vas bomo na e-naslov, s katerega je poslana prijava, obvestili o morebitnih spremembah.


ODPOVED SEMINARJA
Zaradi nezadostnega števila interesa za seminar z naslovom Kako se znajti v svetu klasičnih medijev in spletnih platform?, ki smo ga načrtovali 2. marca 2020, omenjeni ne bo izveden.