Seminarji in delavnice za leto 2019

14.3.2019

Učenje je odkrivanje kaj vse je še mogoče, znanje za ravnanje pa je bogastvo, ki ne oplemeniti le nas same, temveč naš pogled in odnos do sveta okoli nas, sveta drugih, sodelavcev in sodelavk ter nenazadnje naših uporabnikov.

Letošnje leto pričenjamo s polnim zamahom in obilico seminarjev ter delavnic namenjenih zaposlenim v socialnovarstvenih zavodih. V namen lažjega organiziranja smo tokrat pripravili celoten načrt oziroma Program delavnic in seminarjev za leto 2019.

Ob tem dodajamo, da so vsi seminarji enodnevni, datumi v opisih pa so datumi izvedb istega seminarja, torej noben izmed seminarjev ali delavnic ni izveden v dveh delih.

Predlagamo, da izberete prvo izvedbo, v primeru velikega števila prijavljenih pa bomo prijavljene uvrstili na seznam udeležencev za naslednjo izvedbo. V primeru velikega interesa obstaja možnost organiziranja dodatnih terminov izvedbe.

Prijave so nujne zaradi organizacijskih zadev, število prijavljenih pa seveda pogojuje izvedbo seminarja oziroma delavnice, zato prosimo za doslednost. V namen lažje organizacije dodajamo, da prijave vedno zbiramo do srede v tednu pred določenim terminom izvedbe seminarja.

Navkljub pripetemu programu bomo naše člane še naprej redno obveščali o seminarjih in jih najmanj teden pred potekom roka za prijavo prijazno povabili k udeležbi. Spodbujamo izražanje želje po novem znanju, osebe na vodilnih položajih pa prosimo, naj zaposlene podprejo pri pridobivanju novih znanj in izkušenj ter preverijo njihov interes.

Kadarkoli ste vabljeni, da želje in potrebe po določenem znanju sporočite na info@ssz-slo.si. Prav tako  vas vabimo, da aktualna izobraževanja spremljate na naši spletni strani pod zavihkom ‘dogodki’ in FB strani Skupnosti.

Predvideni program znova prilagamo na sledeči povezavi: Program delavnic in seminarjev za leto 2019.

Pomembno! Predlagamo vam redno spremljanje te novice, saj bomo nižje objavljali vse spremembe v zvezi z izvedbo. Predlagamo, da to storite še dan pred udeležbo, vsekakor pa vas bomo na e-naslov, s katerega je poslana prijava, obvestili o morebitnih spremembah.


S prijavo soglašate z uporabo vaših osebnih podatkov zgolj za namen izvedbe predmetnega izobraževanja. Vaši podatki bodo shranjeni do preklica podanega soglasja. V zvezi s shranjenimi osebnimi podatki imate možnost uveljaviti pravico do dostopa, popravka ali izbrisa osebnih podatkov, omejitev obdelave ali do ugovora in prenosljivosti. Za vsa vprašanja v zvezi z osebnimi podatki smo dosegljivi na info@ssz-slo.si.