Izobraževalna seminarja “Veščine učinkovitega vodenja” in “Delo receptorjev v DS: soočanje s konflikti in komunikacijska spretnost”

1.3.2018

Z zavedanjem pomembnosti profesionalnega razvoja, pridobivanja novih znanj, novih veščin in nenehnega izobraževanja vseh zaposlenih, smo pri Skupnosti tokrat pripravili naslednja dva seminarja:

  • Veščine učinkovitega vodenja, ki bo 22. marca 2018 v prostorih Skupnosti. Seminar je namenjen direktorjem, vodjem organizacijskih enot in posameznih služb v domovih za starejše. Na seminarju bomo raziskali prispevke sodobne biopsihologije in nevoznanosti ter spoznali njihovo uporabnost na področju vodenja kolektiva, predstavljeni bodo postopki in orodja prepričevanja, vsa nova spoznanja pa bomo preizkusili tudi v praksi. Cena seminarja znaša 139,00 € za člane SSZS in 208,50 € + DDV za nečlane. Podrobnejše informacije o seminarju najdete na povezavi. Prijave zbiramo do 16. marca 2018.
  • Delo receptorjev v DS: soočanje s konflikti in komunikacijska spretnost, ki bo 28. marca 2018 v prostorih Skupnosti. Delavnični seminar je namenjen predvsem receptorjem, a je zaradi obravnavane teme vsekakor primeren za vse zaposlene v domu starejših. Osrednja tema bodo konflikti, ki jih bomo dodobra spoznali in se naučili tehnik uspešnega soočanja z njimi ter spoznali osnovna orodja za njihovo reševanje. Cena seminarja znaša 99,00 € za člane SSZS in 148,50 € + DDV za nečlane. Podrobnejše informacije o seminarju najdete na povezavi. Prijave zbiramo do 23. marca 2018.

Prijavite se lahko na info@ssz-slo.si ali na telefonski številki 01 520 8000. Ker je število mest omejeno, vam predlagamo, da se prijavite čim prej.

Prepričani smo, da boste s seminarjem zadovoljni, predvsem pa opremljeni z novim znanjem za ravnanje.