Strokovno izpopolnjevanje za fizioterapevte – Miofascialna relaksacija

17.1.2020

Vljudno vabljeni na učno delavnico z naslovom Miofascialna relaksacija – nov pristop obravnave starostnika z bolečo ramo, ki bo v petek, 17. januarja 2020 s pričetkom ob 9. uri v prostorih podjetja Gibanje d.o.o. (Dunajska cesta 74, 1000 Ljubljana).

Strokovno izpopolnjevanje v trajanju 8 šolskih ur (plus odmori), ki je praviloma namenjeno fizioterapevtom, bo izvedla strokovna sodelavka Branka Slakan J., univ. dipl. org., viš. fiziot., manualna terapevtka. Kotizacija za člane SSZS znaša 75,00€, za nečlane 112,50€ + DDV. Na delavnico se lahko prijavi največ 20 udeležencev, zato s prijavo pohitite. Prijave zbiramo do 13. 1. 2020 na info@ssz-slo.si ali na telefonski številki 01 520 8000 (prijave so nujne, prijava pa je uspešna, ko jo potrdimo).

Prilagamo vabilo s programom.

Vabljeni!


S prijavo soglašate z uporabo vaših osebnih podatkov zgolj za namen izvedbe predmetnega izobraževanja. Vaši podatki bodo shranjeni do preklica podanega soglasja. V zvezi s shranjenimi osebnimi podatki imate možnost uveljaviti pravico do dostopa, popravka ali izbrisa osebnih podatkov, omejitev obdelave ali do ugovora in prenosljivosti. Za vsa vprašanja v zvezi z osebnimi podatki smo dosegljivi na info@ssz-slo.si.