Seminar – Ocenjevanje in napredovanje javnih uslužbencev

26.2.2020

Javni zavodi se vsako leto srečujejo s postopki ocenjevanja javnih uslužbencev. Kdo ocenjuje, pod katerimi pogoji, katere so bistvene sestavine ocene javnega uslužbenca, kako se ocene vročajo in podobno so pogosta vprašanja javnih zavodov. Razrešitvi teh vprašanj pa sledi priprava dokumentacije napredovanja javnih uslužbencev, torej kdo, pod kakšnimi lahko napreduje, kdaj pridobi pravico do višje plače? Kaj se zgodi v primeru premestitve na drugo delovno mesto, prekinitvi delovnega razmerja, v času bolniške, porodniške odsotnosti? Kako ravnati z nezadovoljnimi javnimi uslužbenci? Vse to in še več konkretnih vprašanj bo obravnavanih na seminarju Ocenjevanje in napredovanje javnih uslužbencev s praktičnimi primeri in predlogi za lažje in pravilno delo na tem področju.

Komu je seminar namenjen?

Seminar je namenjen predvsem osebam, ki izvajajo ocenjevanje javnih uslužbencev, odločajo o napredovanju in skrbijo za kadrovsko področje javnega zavoda.

Voditelj seminarja

Seminar bo vodila Nina Volgemut, univerzitetna diplomirana pravnica z opravljenim pravniškim državnim izpitom, predstavnica podjetja Omnimodo, ki že dvanajst let svetuje javnim zavodom na področju pravnih in kadrovskih zadev. V zadnjih letih podjetje izvaja tudi pravno in kadrovsko svetovanje v socialno varstvenih zavodih in ima na tem področju konkretne praktične izkušnje.

Kdaj, kje in kako?

  • Kdaj: 26. 2. 2020; 9.00 – 14.00
  • Kje: SSZS, Letališka cesta 3 c, Ljubljana
  • Cena za člane SSZS: 115,00 €, za nečlane: 172,50 € + DDV.  V ceno je vključeno: udeležba na delavničnem seminarju, gradiva, potrdilo, pijača med odmori, kosilo.

Prijave zbiramo do 19. februarja 2020 na info@ssz-slo.si ali na telefonski številki 01 520 8000. Število udeležencev je omejeno, zato predlagamo, da s prijavo pohitite.

Vljudno vabljeni!


S prijavo soglašate z uporabo vaših osebnih podatkov zgolj za namen izvedbe predmetnega izobraževanja. Vaši podatki bodo shranjeni do preklica podanega soglasja. V zvezi s shranjenimi osebnimi podatki imate možnost uveljaviti pravico do dostopa, popravka ali izbrisa osebnih podatkov, omejitev obdelave ali do ugovora in prenosljivosti. Za vsa vprašanja v zvezi z osebnimi podatki smo dosegljivi na info@ssz-slo.si.