(Odpovedan) Seminar – Obvladovanje stresa v osebnem življenju in v službi

25.5.2020

Za mnoge je delo v službi polno izzivov, napora in stresa. Včasih so zahtevni sami delovni procesi, toda tisto, zaradi česar postane delo naporno, so odnosi, ki jih živimo in soustvarjamo v službi. Razni pritiski, napeti odnosi in osebne stiske tako pri vodstvenih delavcih kot pri zaposlenih pogosto sprožajo stres, notranjo napetost, občutek nemoči in ujetosti. Nezadovoljni ljudje ne morejo biti uspešni pri svojem delu. Ujetost v spiralo stresa pogosto vodi različne oblike bolezenskih pojavov, včasih se pojavijo tudi simptomi izgorelosti.

Na delavniškem seminarju bomo ozavestili stopnjo konfliktnosti in stresa, s katero se udeleženci srečujejo pri vsakdanjem delu in v osebnem življenju. Seznanili se bomo z nekaterimi orodji in tehnikami, ki pomagajo pri bolj učinkovitem upravljanju z notranjimi konflikti in stresom. Pozornost bomo namenili preventivi pri preprečevanju stresa in izgorelosti.

Komu je namenjen delavnični seminar?

Delavnični seminar je namenjen vsem zaposlenim v DSO.

Voditelj delavničnega seminarja

Mag. Martin Lisec je psihoterapevt logoterapevt, mediator in predavatelj. Je ustanovitelj, direktor in strokovni vodja izobraževalnih programov Inštituta Stopinje. Cenjen in iskan je kot terapevt, predavatelj, coach in osebni svetovalec v podjetjih in javnih ustanovah. Njegova predavanja temeljijo na dolgoletnih praktičnih izkušnjah pri delu z ljudmi.

Kdaj, kje in kako?

  • Kdaj: 25. 5. 2020; 9.00 – 14.00
  • Kje: SSZS, Letališka cesta 3 c, Ljubljana
  • Cena za člane SSZS: 115,00 €, za nečlane: 172,50 € + DDV.  V ceno je vključeno: udeležba na delavničnem seminarju, gradiva, potrdilo, pijača med odmori, kosilo.

Prijave zbiramo do 18. maja 2020 na info@ssz-slo.si ali na telefonski številki 01 520 8000. Število udeležencev je omejeno, zato predlagamo, da s prijavo pohitite.

Vljudno vabljeni!


S prijavo soglašate z uporabo vaših osebnih podatkov zgolj za namen izvedbe predmetnega izobraževanja. Vaši podatki bodo shranjeni do preklica podanega soglasja. V zvezi s shranjenimi osebnimi podatki imate možnost uveljaviti pravico do dostopa, popravka ali izbrisa osebnih podatkov, omejitev obdelave ali do ugovora in prenosljivosti. Za vsa vprašanja v zvezi z osebnimi podatki smo dosegljivi na info@ssz-slo.si.