Poslovni bonton, bonton pri mizi in na javnih dogodkih

12.12.2018

Poslovno okolje, del katerega so tudi DSO, zahteva od vodilnih uglajenost v poslovnem komuniciranju. Uglajenost vključuje poznavanje bontona v stikih z drugimi, v načinu oblačenja, na sprejemih, poslovnih sestankih, nenazadnje tudi pri mizi. Skupnost je pripravila delavnični seminar z naslovom Poslovni bonton, bonton pri mizi in na javnih dogodkih, ki bo 12. decembra 2018 v Radisson Blu Plaza Hotelu (Bratislavska cesta 8, 1000 Ljubljana). Na delavničnem seminarju bomo pozornost posvetili naslednjim temam: obnašanje na sprejemih, obnašanje, ko smo v vlogi gostitelja, bonton pri mizi,  rokovanje itd. V drugem delu bo sledila praktična delavnica v obliki vodenega slovesnega kosila s štirihodnim menujem. Iz tega razloga ob prijavi navedite ali želite mesni ali vegetarijanski menu.

Komu je namenjen delavnični seminar

Seminar je namenjen vodilnim in vodstvenim kadrom.

Voditelj izobraževalnega dogodka

Aleksander Bohinc je direktor podjetja Borbona catering, d.o.o., ki se ukvarja z organizacijo in izvedbo poslovnih srečanj. Na samostojni poti je od leta 2011, pred tem se je kalil v podjetju Lek, Termah Čatež in v skupini Premogovnika Velenje.  Redno predava o bontonu pri mizi in na poslovnih dogodkih. Je sommelier 3. stopnje, dobitnik 7 zlatih medalj iz sommelierstva in večih nagrad s področja gostinstva in turizma. Je tudi član komisije za nacionalno poklicno kvalifikacijo (NPK) za pridobitev poklica Sommelier ter direktor Kuharske Akademije Slovenije, s katero sodeluje pri izobraževanju sommelierjev.

Kdaj, kje in kako?

  • Kdaj: 12. 12. 2018, 10.00 – 14.00.
  • Kje: Radisson Blu Plaza Hotel (Bratislavska cesta 8, 1000 Ljubljana).

Cena za člane SSZS: 139,00 €, za nečlane: 208,50 € + DDV.  V ceno je vključeno: udeležba na delavničnem seminarju, gradiva, potrdilo, pijača med odmori, vodeno kosilo.

Prijave zbiramo do 5. decembra 2018 na info@ssz-slo.si ali na telefonski številki 01 520 8000, ob prijavi pa navedite ali se odločate za vegetarijanski ali mesni menu. Število udeležencev je omejeno, zato predlagamo, da s prijavo pohitite.

Vabljeni!


S prijavo soglašate z uporabo vaših osebnih podatkov zgolj za namen izvedbe predmetnega izobraževanja. Vaši podatki bodo shranjeni do preklica podanega soglasja. V zvezi s shranjenimi osebnimi podatki imate možnost uveljaviti pravico do dostopa, popravka ali izbrisa osebnih podatkov, omejitev obdelave ali do ugovora in prenosljivosti. Za vsa vprašanja v zvezi z osebnimi podatki smo dosegljivi na info@ssz-slo.si.