Delavnični seminar – Poslovni bonton, bonton pri mizi in na javnih dogodkih

17.10.2019

Poslovno okolje, del katerega so tudi domovi za starejše, od vodilnih zahteva uglajenost v poslovnem komuniciranju. Uglajenost vključuje poznavanje bontona v stikih z drugimi, v načinu vedenja na sprejemih, poslovnih sestankih, nenazadnje tudi pri mizi. V ta namen bo Skupnost organizirala delavnični seminar z naslovom Poslovni bonton, bonton pri mizi in na javnih dogodkih, ki bo 17. oktobra 2019, s pričetkom ob 10.00 uri v Ljubljani (točno lokacijo prijavljenim sporočimo naknadno). Na seminarju bomo pozornost namenili naslednjim temam: vedenje na sprejemih, obnašanje, ko smo v vlogi gostitelja, bonton pri mizi,  rokovanje itd. V drugem delu bo praktična delavnica v obliki vodenega slovesnega kosila s štirihodnim menujem.

Komu je namenjen delavnični seminar?

Seminar je namenjen vodilnim in vodstvenim kadrom.

Voditelj izobraževalnega dogodka

Aleksander Bohinc je direktor podjetja Borbona catering, d. o. o., ki se ukvarja z organizacijo in izvedbo poslovnih srečanj. Na samostojni poti je od leta 2011, pred tem se je kalil v podjetju Lek, Termah Čatež in v skupini Premogovnika Velenje.  Redno predava o bontonu pri mizi in na poslovnih dogodkih. Je sommelier 3. stopnje, dobitnik 7 zlatih medalj iz sommelierstva in večih nagrad s področja gostinstva in turizma. Je tudi član komisije za nacionalno poklicno kvalifikacijo (NPK) za pridobitev poklica Sommelier ter direktor Kuharske Akademije Slovenije, s katero sodeluje pri izobraževanju sommelierjev.

Kdaj, kje in kako?

Kdaj: 17. 10. 2019, 10.00 – 14.00
Kje: Restavracija v Ljubljana (točno lokacijo prijavljenim sporočimo naknadno)

Cena za člane SSZS: 139,00 €, za nečlane: 208,50 € + DDV.  V ceno je vključeno: udeležba na delavničnem seminarju, gradiva, potrdilo, pijača med odmori, vodeno kosilo.

Prijave zbiramo do 11. oktobra 2019 in na info@ssz-slo.si ali na telefonski številki 01 520 8000. Število udeležencev je omejeno, zato predlagamo, da s prijavo pohitite.

Vljudno vabljeni!


S prijavo soglašate z uporabo vaših osebnih podatkov zgolj za namen izvedbe predmetnega izobraževanja. Vaši podatki bodo shranjeni do preklica podanega soglasja. V zvezi s shranjenimi osebnimi podatki imate možnost uveljaviti pravico do dostopa, popravka ali izbrisa osebnih podatkov, omejitev obdelave ali do ugovora in prenosljivosti. Za vsa vprašanja v zvezi z osebnimi podatki smo dosegljivi na info@ssz-slo.si.