Delavnični seminar – Komunikacija in reševanje konfliktov za zaposlene v zdravstveni negi v DSO

4.10.2018

Skupnost socialnih zavodov Slovenije pripravlja delavnični seminar z naslovom Komunikacija in reševanje konfliktov za zaposlene v zdravstveni negi v DSO, ki bo 4. oktobra 2018 v sejni sobi Skupnosti. Zaposleni v zdravstveni negi v DSO se pri svojem delu srečujete v prvi vrsti z oskrbovanci doma in njihovimi svojci. Obdobje starosti, ki je povezano pogosto z različnimi tegobami in boleznimi, nemalokrat prebudi v ostarelih občutek bivanjske praznine in globoke notranje stiske, zato je komunikacija z njimi še posebej delikatna. Na delavničnem seminarju se boste seznanili z načini in metodami kakovostne komunikacije. Del delavničnega seminarja bo namenjen tudi vašemu opolnomočenju, razmisleku o dilemah, s katerimi se srečujete pri svojem delu ter iskanju odgovorov, kako se soočati z notranjimi in zunanjimi stiskami, ki jih s seboj prinaša poklic v zdravstveni negi.

Komu je namenjen delavnični seminar

Delavnični seminar je namenjen zaposlenim v zdravstveni negi v DSO.

Voditelj delavničnega seminarja

Mag. Martin Lisec je psihoterapevt logoterapevt, mediator in predavatelj. Je ustanovitelj, direktor in strokovni vodja izobraževalnih programov Inštituta Stopinje. Cenjen in iskan je kot terapevt, predavatelj, coach in osebni svetovalec v podjetjih in javnih ustanovah. Njegova predavanja temeljijo na dolgoletnih praktičnih izkušnjah pri delu z ljudmi.

Kdaj, kje in kako?

  • Kdaj: 4. 10. 2018, 9.00 – 14.00
  • Kje: SSZS, Letališka cesta 3 c, Ljubljana
  • Cena za člane SSZS: 109 €, za nečlane: 163,50 € + DDV.  V ceno je vključeno: udeležba na delavničnem seminarju, gradiva, potrdilo, pijača med odmori, kosilo.

Prijave zbiramo do 26. septembra 2018 na info@ssz-slo.si ali na telefonski številki 01 520 8000. Število udeležencev je omejeno, zato predlagamo, da s prijavo pohitite.


S prijavo soglašate z uporabo vaših osebnih podatkov zgolj za namen izvedbe predmetnega izobraževanja. Vaši podatki bodo shranjeni do preklica podanega soglasja. V zvezi s shranjenimi osebnimi podatki imate možnost uveljaviti pravico do dostopa, popravka ali izbrisa osebnih podatkov, omejitev obdelave ali do ugovora in prenosljivosti. Za vsa vprašanja v zvezi z osebnimi podatki smo dosegljivi na info@ssz-slo.si.