Delavnični seminar – Komunikacija in reševanje konfliktov za tehnično osebje v DSO

30.5.2019

Delo tehničnega osebja v domovih za starejše je specifično, zato zahteva poleg strokovne usposobljenosti tudi dobršno mero komunikacijskih spretnosti. Skupnost v ta namen pripravlja delavnični seminar z naslovom: Komunikacija in reševanje konfliktov za tehnično osebje v DSO, ki bo 30. maja 2019 s pričetkom ob 9.00 uri v prostorih Skupnosti. Na delavničnem seminarju bomo skupaj razmišljali o najbolj konfliktnih situacijah, s katerimi se srečujejo pri svojem delu. Udeleženci se bodo naučili nekaterih tehnik za lažje obvladovanje konfliktov in razmislili o lastnem ravnanju v konfliktnih situacijah. Skupaj z udeleženci bomo iskali vire moči in opolnomočenja za bolj mirno in učinkovito delo. Na delavničnem seminarju bomo spregovorili o kakovostni komunikaciji, psihologiji in delovanju konflikta, predstavljena bodo tudi nekatera orodja za učinkovito reševanje konfliktov.

Komu je namenjen delavnični seminar?

Delavnični seminar je namenjen strežnicam, tehničnemu kadru in snažilkam.

Voditelj delavničnega seminarja

Mag. Martin Lisec je psihoterapevt logoterapevt, mediator in predavatelj. Je ustanovitelj, direktor in strokovni vodja izobraževalnih programov Inštituta Stopinje. Cenjen in iskan je kot terapevt, predavatelj, coach in osebni svetovalec v podjetjih in javnih ustanovah. Njegova predavanja temeljijo na dolgoletnih praktičnih izkušnjah pri delu z ljudmi.

Kdaj, kje in kako?

  • Kdaj: 30. 5. 2019, 9.00 – 14.00
  • Kje: SSZS, Letališka cesta 3 c, Ljubljana

Cena za člane SSZS: 99,00 €, za nečlane: 148,50 € + DDV.  V ceno je vključeno: udeležba na delavničnem seminarju, gradiva, potrdilo, pijača med odmori in kosilo.

Prijave zbiramo do 22. maja 2019 na info@ssz-slo.si ali na telefonski številki 01 520 8000. Število udeležencev je omejeno, zato predlagamo, da s prijavo pohitite.

Vljudno vabljeni!


S prijavo soglašate z uporabo vaših osebnih podatkov zgolj za namen izvedbe predmetnega izobraževanja. Vaši podatki bodo shranjeni do preklica podanega soglasja. V zvezi s shranjenimi osebnimi podatki imate možnost uveljaviti pravico do dostopa, popravka ali izbrisa osebnih podatkov, omejitev obdelave ali do ugovora in prenosljivosti. Za vsa vprašanja v zvezi z osebnimi podatki smo dosegljivi na info@ssz-slo.si.