(Odpovedano) Delavnični seminar – Delo receptorjev v DS: soočanje s konflikti in komunikacijske veščine

21.9.2020

Delo receptorjev v domovih za starejše je specifično, zato zahteva poleg strokovne usposobljenosti tudi veliko komunikacijskih spretnosti. Na delavničnem seminarju bomo skupaj z receptorji razmišljali o najbolj konfliktnih situacijah, s katerimi se srečujejo pri svojem delu (npr. konflikti s stanovalci, s svojci, postavljanje meja stanovalcem in obiskovalcem, zagotavljanje spoštovanja pravil delovanja zavoda …). Udeleženci se bodo naučili nekaterih tehnik za lažje obvladovanje konfliktov in razmislili o lastnem ravnanju v konfliktnih situacijah. Skupaj z udeleženci bomo iskali vire moči in opolnomočenja za bolj mirno in učinkovito delo. Na delavničnem seminarju bomo spregovorili o kakovostni komunikaciji, psihologiji in delovanju konflikta, predstavljena bodo tudi nekatera orodja za učinkovito reševanje konfliktov.

Komu je namenjen delavnični seminar?

Delavnica je namenjena receptorjem, zaposlenim v domovih za starejše.

Voditelj delavničnega seminarja

Mag. Martin Lisec je psihoterapevt logoterapevt, mediator in predavatelj. Je ustanovitelj, direktor in strokovni vodja izobraževalnih programov Inštituta Stopinje. Cenjen in iskan je kot terapevt, predavatelj, coach in osebni svetovalec v podjetjih in javnih ustanovah. Njegova predavanja temeljijo na dolgoletnih praktičnih izkušnjah pri delu z ljudmi.

Kdaj, kje in kako?

  • Kdaj: 21. 9. 2020; 9.00 – 14.00
  • Kje: SSZS, Letališka cesta 3 c, Ljubljana
  • Cena za člane SSZS: 115,00 €, za nečlane: 172,50 € + DDV.  V ceno je vključeno: udeležba na delavničnem seminarju, gradiva, potrdilo, pijača med odmori, kosilo.

Prijave zbiramo do 14. septembra 2020 na info@ssz-slo.si ali na telefonski številki 01 520 8000. Število udeležencev je omejeno, zato predlagamo, da s prijavo pohitite.

Vljudno vabljeni!


S prijavo soglašate z uporabo vaših osebnih podatkov zgolj za namen izvedbe predmetnega izobraževanja. Vaši podatki bodo shranjeni do preklica podanega soglasja. V zvezi s shranjenimi osebnimi podatki imate možnost uveljaviti pravico do dostopa, popravka ali izbrisa osebnih podatkov, omejitev obdelave ali do ugovora in prenosljivosti. Za vsa vprašanja v zvezi z osebnimi podatki smo dosegljivi na info@ssz-slo.si.