(Odpovedano) Seminar – Veščine učinkovitega vodenja

6.11.2020

Vodenje kolektiva terja posebne veščine in znanje, saj vodja upravlja z ljudmi. Pri tem sistematično delegiranje nalog ni dovolj. Pomembna je tudi motivacija, ki bo vaše sodelavce pripravila do prizadevnega in odgovornega opravljanja njihovih nalog. Vse več javnih zavodov, organizacij in podjetij se zaveda, kako pomembno k njihovemu uspehu in produktivnosti prispevata korporativna kultura in korporativna klima. Tudi na tem področju je moderna psihologija prišla do pomembnih odkritij, ki vam lahko pomagajo pri vodenju vašega kolektiva.

Na seminarju se boste seznanili z najnovejšimi ugotovitvami s področja vodenja in nevroznanosti. Predstavljeni bodo postopki in orodja prepričevanja, ki temeljijo na ugotovitvah sodobne psihologije. Na praktičnih delavnicah boste pripravili načrt za reševanje vašega konkretnega izziva. Udeležba na seminarju vam bo omogočila bolj učinkovit pristop k vsakodnevnim izzivom vodenja kolektiva. Uporabite sodobne ugotovitve v vašem delu in postanite boljši vodja.

Komu je seminar namenjen?

Seminar je namenjen direktorjem, vodjem organizacijskih enot in posameznih služb v socialnih zavodih ter sodelavcem, ki se usposabljajo za prevzem vodstvenih položajev. Za strokovne delavce in sodelavce s področja socialnega varstva je program točkovan s strani Socialne zbornice Slovenije z 0,5 točke.

Voditelj seminarja

Mag. Sebastjan Jeretič je predavatelj, svetovalec in coach na področju strategije komuniciranja in psihologije prepričevanja. Je eden od pionirjev nevromarketinga in vedenjske ekonomije v slovenskem prostoru. S strategijo komuniciranja se ukvarja na številnih področjih, od politike in volilnih kampanj, prek brandiranja podjetij in prodaje produktov, do osebnega coachinga. Na svojih seminarjih, svetovanju in študijah združuje bogate praktične izkušnje z znanstvenim delom na področju biopsihologije prepričevanja.

Kdaj, kje in kako?

  • Kdaj: 6. 11. 2020; 9.00 – 14.00
  • Kje: SSZS, Letališka cesta 3 c, Ljubljana
  • Cena za člane SSZS: 129,00 €, za nečlane: 193,50 € + DDV.  V ceno je vključeno: udeležba na delavničnem seminarju, gradiva, potrdilo, pijača med odmori, kosilo.

Prijave zbiramo do 30. oktobra 2020 na info@ssz-slo.si ali na telefonski številki 01 520 8000. Število udeležencev je omejeno, zato predlagamo, da s prijavo pohitite.

Vljudno vabljeni!


S prijavo soglašate z uporabo vaših osebnih podatkov zgolj za namen izvedbe predmetnega izobraževanja. Vaši podatki bodo shranjeni do preklica podanega soglasja. V zvezi s shranjenimi osebnimi podatki imate možnost uveljaviti pravico do dostopa, popravka ali izbrisa osebnih podatkov, omejitev obdelave ali do ugovora in prenosljivosti. Za vsa vprašanja v zvezi z osebnimi podatki smo dosegljivi na info@ssz-slo.si.

Zapri