Seminar – Komunikacijske veščine za strokovne delavce in sodelavce v socialnih zavodih

28.3.2019

Skupnost je pripravila seminar z naslovom Komunikacijske veščine za strokovne delavce in sodelavce v socialnih zavodih, ki bo 28. marca 2019 v prostorih Skupnosti. Udeleženci seminarja bodo spoznali in se naučili temeljnih komunikacijskih veščin, ki so uporabne posebej v različnih konfliktnih situacijah, do katerih prihaja v socialnih zavodih. Program je zastavljen izrazito praktično in izkustveno. Teoretičnemu uvodu sledijo tehnike, vsaka tehnika je prikazana in razložena, nato pa jo udeleženci preizkusijo. Tehnike so prilagojene ciljni skupini. Ves čas je priložnost za vprašanja, poglobitev znanja in povratno informacijo.

Komu je namenjen delavnični seminar?

Delavnica je namenjena strokovnim delavcem in strokovnim sodelavcem s področja socialnega varstva ter drugim zainteresiranim. Za strokovne delavce in sodelavce s področja socialnega varstva je program točkovan s strani Socialne zbornice Slovenije z 0,5 točke.

Voditelj delavničnega seminarja

Mag. Martin Lisec je psihoterapevt logoterapevt, mediator, coach in predavatelj. Je ustanovitelj, direktor in strokovni vodja izobraževalnih programov Inštituta Stopinje. Ima multidisciplinarno znanje in izkušnje pri delu z ljudmi. Cenjen in iskan je kot terapevt, predavatelj, coach in osebni svetovalec v podjetjih in javnih ustanovah. Njegova predavanja temeljijo na dolgoletnih praktičnih izkušnjah pri delu z ljudmi.

Kdaj, kje in kako?

  • Kdaj: 28. 3. 2019, 9.00 – 14.00
  • Kje: SSZS, Letališka cesta 3 c, Ljubljana
  • Cena za člane SSZS: 109,00 €, za nečlane: 163,50 € + DDV.  V ceno je vključeno: udeležba na delavničnem seminarju, gradiva, potrdilo, pijača med odmori, kosilo.

Prijave zbiramo do 20. marca 2019 na info@ssz-slo.si ali na telefonski številki 01 520 8000. Število udeležencev je omejeno, zato predlagamo, da s prijavo pohitite.

Vljudno vabljeni!


S prijavo soglašate z uporabo vaših osebnih podatkov zgolj za namen izvedbe predmetnega izobraževanja. Vaši podatki bodo shranjeni do preklica podanega soglasja. V zvezi s shranjenimi osebnimi podatki imate možnost uveljaviti pravico do dostopa, popravka ali izbrisa osebnih podatkov, omejitev obdelave ali do ugovora in prenosljivosti. Za vsa vprašanja v zvezi z osebnimi podatki smo dosegljivi na info@ssz-slo.si.

Zapri