4. strokovno srečanje Aktiva socialnih delavcev SSZS in Socialne sekcije GDS

20.11.2018

Vabimo vas na 4. strokovno srečanje Aktiva socialnih delavcev pri Skupnosti socialnih zavodov Slovenije in Socialne sekcije Gerontološkega društva Slovenije. Srečanje bo potekalo v torek, 20. novembra 2018, v Austria Trend Hotelu (Dunajska cesta 154) v Ljubljani.

Kotizacija in plačilo

Kotizacija na udeleženca srečanja predvidoma znaša 50,00 EUR za člane Skupnosti socialnih zavodov Slovenije in Gerontološkega društva Slovenije oziroma 75,00 EUR + DDV za nečlane. Kotizacija se uskladi z dejanskimi stroški po izvedenem srečanju, poravna pa se na podlagi prejetega računa po izvedenem srečanju. Kotizacija vključuje stroške organizacije, zbornik, potrdilo o udeležbi, osvežitev med odmori in kosilo.

Parkiranje

Za vse udeležence bo na voljo brezplačni parkirni prostor v parkirni hiši. Parkirni listek bo potrebno pred odhodom le žigosati na recepciji hotela in ga predložiti na blagajni parkirne hiše.

Prijava

Prosimo vas, da vašo prijavo sporočite najkasneje do petka, 16. novembra 2018, in sicer na elektronski naslov: info@ssz-slo.si. Na naslednjih dveh povezavah najdete VABILO in PROGRAM.


S prijavo soglašate z uporabo vaših osebnih podatkov zgolj za namen izvedbe predmetnega izobraževanja. Vaši podatki bodo shranjeni do preklica podanega soglasja. V zvezi s shranjenimi osebnimi podatki imate možnost uveljaviti pravico do dostopa, popravka ali izbrisa osebnih podatkov, omejitev obdelave ali do ugovora in prenosljivosti. Za vsa vprašanja v zvezi z osebnimi podatki smo dosegljivi na info@ssz-slo.si.

Zapri