Seminar – Delo receptorjev v domovih za starejše: soočanje s konflikti in komunikacijska spretnost

15.11.2018

Delo receptorjev v domovih za starejše je specifično, zato zahteva poleg strokovne usposobljenosti tudi dobršno mero komunikacijskih spretnosti. Skupnost pripravlja nadaljevalni seminar z naslovom Delo receptorjev v domovih za starejše: soočanje s konflikti in komunikacijska spretnost, ki bo 15.11.2018 v sejni sobi Skupnosti.

Na delavničnem seminarju se bodo udeleženci naučili petih komunikacijskih veščin za reševanje konfliktov ter razmišljali, kako lahko svojim delom in odnosom prispevajo k boljšemu razpoloženju in klimi v DSO.

Komu je namenjen delavnični seminar

Delavnica je namenjena receptorjem, zaposlenim v domovih za starejše.

Voditelj delavničnega seminarja

Mag. Martin Lisec je psihoterapevt logoterapevt, mediator in predavatelj. Je ustanovitelj, direktor in strokovni vodja izobraževalnih programov Inštituta Stopinje. Cenjen in iskan je kot terapevt, predavatelj, coach in osebni svetovalec v podjetjih in javnih ustanovah. Njegova predavanja temeljijo na dolgoletnih praktičnih izkušnjah pri delu z ljudmi.

Kdaj, kje in kako?

  • Kdaj: 15. 11. 2018, 9.00 – 14.00
  • Kje: SSZS, Letališka cesta 3 c, Ljubljana
  • Cena za člane SSZS: 99,00 €, za nečlane: 148,50 € + DDV.  V ceno je vključeno: udeležba na delavničnem seminarju, gradiva, potrdilo, pijača med odmori in kosilo.

Prijave zbiramo do 7. novembra 2018 na info@ssz-slo.si ali na telefonski številki 01 520 8000. Število udeležencev je omejeno, zato predlagamo, da s prijavo pohitite.


S prijavo soglašate z uporabo vaših osebnih podatkov zgolj za namen izvedbe predmetnega izobraževanja. Vaši podatki bodo shranjeni do preklica podanega soglasja. V zvezi s shranjenimi osebnimi podatki imate možnost uveljaviti pravico do dostopa, popravka ali izbrisa osebnih podatkov, omejitev obdelave ali do ugovora in prenosljivosti. Za vsa vprašanja v zvezi z osebnimi podatki smo dosegljivi na info@ssz-slo.si.

Zapri