Seminar – Varnost in kakovost živil

23.10.2018

Zaradi velikega interesa za seminarje namenjene prehranskim delavcem, Skupnost pripravlja seminar z naslovom Varnost in kakovost živil, ki bo 23. oktobra 2018 v prostorih Skupnosti. Na delavničnem seminarju bomo pozornost posvetili varnosti in kakovosti živil. Program je razdeljen v tri module:

  1. modul: Globalna dejstva; sistem hitrega obveščanja za hrano in krmo (RASFF); varna hrana/živila; afere, zaupanje potrošnika, vedenjska znanost; HACCP, DHP, DPP.
  2. modul: Biološka tveganja, kemična tveganja, fizikalna tveganja; alergeni; zakonodaja; sheme (nacionalne, EU, privatne).
  3. modul: Kompleksnost agro-živilske verige; kako oceniti, ovrednotiti svoje dobavitelje; tehnološki proces; tveganje opreme, delovnega orodja, embalažnih materialov; zaposleni.

Komu je seminar namenjen?

Seminar je namenjen vodjem prehrane in drugim prehranskim delavcem.

Voditeljica seminarja

Seminar bo vodila samostojna svetovalka mag. Jana Ramouš iz Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij, ki deluje v okviru Gospodarske zbornice Slovenije.

Kdaj, kje in kako?

Kdaj: 23. 10. 2018, 9.00 – 14.00
Kje: SSZS, Letališka cesta 3 c, Ljubljana
Cena za člane SSZS: 109 €, za nečlane: 163,50 € + DDV. V ceno je vključeno: udeležba na delavničnem seminarju, gradiva, potrdilo, pijača med odmori, kosilo.

Prijave zbiramo do 17. oktobra 2018 na info@ssz-slo.si ali na telefonski številki 01 520 8000. Število udeležencev je omejeno, zato predlagamo, da s prijavo pohitite.


S prijavo soglašate z uporabo vaših osebnih podatkov zgolj za namen izvedbe predmetnega izobraževanja. Vaši podatki bodo shranjeni do preklica podanega soglasja. V zvezi s shranjenimi osebnimi podatki imate možnost uveljaviti pravico do dostopa, popravka ali izbrisa osebnih podatkov, omejitev obdelave ali do ugovora in prenosljivosti. Za vsa vprašanja v zvezi z osebnimi podatki smo dosegljivi na info@ssz-slo.si.

Zapri