Osnovno mediacijsko usposabljanje

4.10.2018

Mediacija predstavlja enega od uspešnih in uveljavljenih načinov mirnega reševanja sporov in ustvarja novo kulturo medčloveških odnosov. S pomočjo mediacije se osebe, ki so v sporu, ob pomoči tretje osebe (mediatorja) pogovorijo ter ugotovijo, kje so točke njihovega spora, si izmenjajo stališča, izrazijo svoja mnenja, ideje, težave in strahove ter poskušajo najti rešitev, ki bo ustrezala stranem v sporu.

Skupnost socialnih zavodov Slovenije v sodelovanju z Inštitutom za mediacijo Concordia jeseni za svoje člane organizira 100 – urni trening Osnovnega mediacijskega usposabljanja, po zaključku katerega boste pridobili naziv ‘mediator’, ki ga podelita Inštitut  za mediacijo Concordia in MEDIOS – Združenje mediacijskih organizacij Slovenije. Program usposabljanja je skladen s standardi izvajanja mediacij na sodiščih v programih sodišču pridružene mediacije in s standardi izvajanja mediacijskih usposabljanj pri MEDIOS-u. Strokovni delavci in sodelavci s področja socialnega varstva, ki se boste vključili v program usposabljanja, boste pridobili tudi točke za napredovanje v naziv. Program se bo izvajal v Ljubljani, z njim začnemo 4. oktobra 2018 in zaključimo 20. novembra 2018. Za podrobnosti in datume si oglejte priponko. Natančno lokacijo bomo udeležencem sporočili nekaj dni pred začetkom izvajanja treninga.

Izvajalci:

  • glavna izvajalka: Dr. Tanja Pia Metelko, mediatorka in trenerka, NLP Master Coach
  • mag. Martin Lisec, logoterapevt, trener in mediator
  • posamezni del modulov: gostujoči predavatelji – vsi certificirani trenerji z več kot 10 let prakse v izvajanju mediacije

Cena 100 – urnega seminarja znaša za člane SSZS zgolj 920 € (= samo 9,2 € na uro!) in 1380 € + DDV za nečlane. Več o programu preberite v priponki.

Prijave zbiramo do 28. septembra 2018 na info@ssz-slo.si ali na telefonski številki 01 520 8000. Število udeležencev je omejeno, zato predlagamo, da s prijavo pohitite.


S prijavo soglašate z uporabo vaših osebnih podatkov zgolj za namen izvedbe predmetnega izobraževanja. Vaši podatki bodo shranjeni do preklica podanega soglasja. V zvezi s shranjenimi osebnimi podatki imate možnost uveljaviti pravico do dostopa, popravka ali izbrisa osebnih podatkov, omejitev obdelave ali do ugovora in prenosljivosti. Za vsa vprašanja v zvezi z osebnimi podatki smo dosegljivi na info@ssz-slo.si.

Zapri